Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
PROMOOT DE BOUWSECTOR
PROMOOT DE BOUWSECTOR

Prijs voor het plaatsen van een veranda

Wie graag geniet van de tuin denkt bij verbouwingen al snel aan het plaatsen van een veranda. Niet onterecht want een veranda biedt heel wat meerwaarde. je kan optimaal genieten van de seizoenen en je bent bovendien ook intenser verbonden met de natuur.

 

Veranda voordelen

Door het plaatsen van een veranda ga je er voor zorgen dat de bewoonbare oppervlakte van je woning vergroot en dat er meer natuurlijk daglicht in de woning binnenkomt. Dit heeft een ongeloofelijk positief effect op de verkoopswaarde van je woning. Wanneer je dus van plan bent om de investeren in een veranda mag je er dus ook van uit gaan dat je een deel van die onkosten zal terugverdienen zodra je de woning weer op de markt brengt. De exacte veranda prijs hangt af van verschillende factoren.

Zo is er een groot verschil tussen dubbel glas en driedubbel glas. Ook het feit of er gekozen wordt voor alumunium of hout zal een grote impact hebben. Raadpleeg zeker verschillende verandabouwers zodat je een duidelijk beeld hebt wat de prijs van je nieuwe veranda zal zijn.

 

veranda

 

Dak veranda kiezen

Het dak van een veranda kan in verschillende materialen afgewerkt worden. Vroeger bestond dit traditioneel uit glas dat onder een schuine hoek geplaatst werd. Omdat dit vaak nogal kil overkomt in de winter of ’s avonds zijn er nu tal van alternatieven beschikbaar. Zo kan je nu ook kiezen voor een plat dak met lichtkoepels en zijn er ook hellende daken verkrijgbaar waar er deels gewerkt wordt met dakpannen en deels met glas om zo een geborgen gevoel te krijgen. Een echte aanrader wanneer je ook volop wil genieten van je veranda tijdens de winter!

 

bron: www.veranda-info.be